Dečak hteo da ostane duže sa ocem kog retko viđa, a on ga ubio

Izvor: NaDlanu.com, 13.Feb.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak hteo da ostane duže sa ocem kog retko viđa, a on ga ubio

Australijanac Luk Beti (11) tražio je juče od svoje majke da još nekoliko minuta provede sa ocem kog je retko viđao. To su ujedno bile i njegove poslednje reči jer ga je vlastiti otac tada ubio.

Njegova majka Rosi ispričala je da je Lukov otac imao psihičkih problema, ali da ne razume šta je bio okidač da ubije vlastitog sina kog je jako voleo, piše news.com.au."Bio je beskućnik niz godina, život mu je propadao, sve mu je u životu bilo crno i Luk mu je bio jedina svetla tačka. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Luka niko nije voleo više od njega i mene", rekla je ožalošćena majka.Luk je ubijen na treningu kriketa, a umro je od teških povreda glave. Napad se dogodio pred brojnim svedocima, među kojima su deca i dečakovi prijatelji. "Ovo želim da podelim sa vama, žrtva sam porodičnog nasilja i želim da ovo bude lekcija svima. Luk je bio na treningu, verovala sam da je siguran, bilo je ljudi okolo", rekla je nakon nesreće Lukova majka i prisetila se poslednjih trenutaka sa svojim sinom."Bio je to običan trening kriketa i većina dece sa roditeljima je već otišla. Luk je došao do mene i pitao može li da ostane još nekoliko minuta sa ocem jer ga ne viđa često i ja sam pristala", rekla je i dodala da nije imala razloga da bude zabrinuta.Iz policije su rekli da je to bio planiran čin i da bi se kad-tad dogodio.Kada je stigla na mesto događaja, policija nije mogla da savlada rastrojenog muškarca naoružanog nožem, kojim je verovatno ubio svog sina, pa su morali da ga upucaju.On je od težine povreda preminuo u bolnici.Izvor: 24sata

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.