Izvor: Blic, 16.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca štetna po zdravlje

Deca štetna po zdravlje

'Sandej telegraf' objavio je juče rezultate istraživanja američkih naučnika koji pokazuju da podizanje dece negativno utiče na mentalno zdravlje roditelja. Anketa je obuhvatila više od 13.000 ispitanika, a ustanovljeno je da je nivo depresije značajno viši među onima koji imaju decu.

I slonovi leče hladnoću alkoholom

Indijski slonovi koji su sa moskovskim državnim cirkusom stigli na turneju u Ulan Bator (Mongolija) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svakodnevno dobijaju dva litra votke da bi se zagrejali, jer je temperatura ispod minus 20 stepeni. Grdosije nisu uspevale da se zagreju, pa je osoblje mongolskog državnog cirkusa došlo na ideju da im povrh uobičajenih dnevnih količina hrane - 50 kilograma povrća, 30 kilograma voća i 20 kilograma hleba i meda, daju i votku.

Staze za trčanje na groblju

Žoze Sera, gradonačelnik Sao Paula, obelodanio je plan da se na 22 groblja u tom gradu naprave staze za trčanje. Sera je izrazio nadu da će staze, koje bi se protezale oko grobnih parcela, omogućiti stanovnicima najvećeg brazilskog grada da se redovno rekreiraju. Protivnici ovog plana, međutim, ističu da ne žele da 'džogiraju sa duhovima' i apeluju na gradonačelnika da ostavi mrtve na miru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.