Izvor: RTV 5, 05.Maj.2012, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca nisu bila meta, već ljudi u uniformama!?

Saslušanje osumnjičenih obavljeno pod jakim policijskim obezbeđenjem, a makedonski mediji javljaju da su istražne sudije imale problem da pronađu advokate za osumnjičene, zato što niko nije hteo da prihvati da po službenoj dužnosti brani osumnjičene za petostruko ubistvo.
Kako Makfaks nezvanično saznaje, privedeni koji su pristali da daju iskaz istražnom sudiji, rekli su da su postali deo grupe koja je vršila "nelegalne aktivnosti", zbog novca. Oni su se pravdali time da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << su bili veoma siromašni.
U policijskoj akciji "Monstrum" uhapšeno je 20 osoba. Petorica od njih su optužena za krivično delo terorizma i za petostruko svirepo ubistvo, a dvojica su u bekstvu.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.