Dan D: Sutra otvaranje tajnih dokumenata o ubistvu Kenedija

Izvor: BKTV News, 25.Okt.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan D: Sutra otvaranje tajnih dokumenata o ubistvu Kenedija

Očekuje se da sutra bude otkriveno više hiljada dokumenata o ubistvu američkog predsednika Džona Ficdžeralda Kenedija, koja su do sada bila čuvana u strogoj tajnosti.

Eksperti smatraju da najverovatnije ovi dokumenti neće sadržati neka velika otkrića ili zaustaviti teorije zavere o tom zločinu koji se dogodio 22. novembra 1963. godine.

Komisija koja je istraživala ubistvo 46-godišnjeg harizmatičnog predsednika zaključila je da ga je ubio bivši strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << prve klase američke Mornarice Li Harvi Osvald i da nije imao pomagača, prenosi AFP.

Napadnut američki predsednik Donald Tramp! (FOTO, VIDEO)

Kako su agencije prethodno izvestile, američki predsednik Donald Tramp izjavio je prošle nedelje da je odobrio otkrivanje preostalih 3.100 fajlova o ovom slučaju - na desetine hiljada, možda čak i stotine hiljada dokumenata.

REŠENA MISTERIJA VEKA: Otkriven tajni snimak, gde je supruga Kenedija otkrila ko joj je ubio supruga! ISTINA je šokirala planetu! (VIDEO)

"Predsednik smatra da bi ova dokumenta trebalo da budu dostupna u interesu potpune transparentnostil, osim, ako suprotno ne odluče agencije koje se bave nacionalnom bezbednošću", saopštila je Bela kuća.

Blumberg: Bregzit i izbor Trampa za predsednika su najgluplje stvari ikad urađene!

Esma Redžepova pevala u Kenedi centru i Kongresnoj biblioteci!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.