Damask će koristiti svoje pravo na odbranu u slučaju američke vojne agresije

Izvor: Vostok.rs, 31.Avg.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Damask će koristiti svoje pravo na odbranu u slučaju američke vojne agresije

Damask će koristiti svoje pravo na odbranu u slučaju američke vojne agresije i upozorava Zapad na agresiju protiv Sirije, izjavio je ministar spoljnih poslova Sirije Valid Mualem.

"Želeo bih da naglasim, da će pokušaji, koje će preduzeti SAD i drugi, proizvesti strašne posledice i imati negativan uticaj na situaciju. Mi smo sada na oprezu od izvršenja trostruke agresije u odnosu na sirijski narod",  izjavio je Mualem.
Čitajte više na Situacija u Siriji - iz minuta u minut
 

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Damask: SAD pokušavaju da organizuju provokacije radi zaštite terorista

Izvor: Vostok.rs, 31.Avg.2018

SAD pokušavaju da organizuju istu provokaciju u Idlibu kao i u Guti, kako bi zaštitili teroriste grupa "Džebat an Nusra", rekao je sirjski ministar spoljnih poslova Valid Mualem.. . "Sada pokušavaju da ponove isti scenario za napad na Siriju. Sve se to radi na isti način s ciljem pokušaja zaštite...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.