Izvor: Press, 04.Okt.2018, 13:58

Dali su milione kako bi napravili futurističku zgradu, a onda su na otvaranju shvatili da ima oblik KOJI NISU ŽELELI

Dali su milione kako bi napravili futurističku zgradu, a onda su na otvaranju shvatili da ima oblik KOJI NISU ŽELELI


Guangsi nju media centar otvoren je prošlog petka na jugoistoku Kine.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.