Da li je ovo moguće: Sahranio oca u sanduku od skoro sedam miliona dinara (FOTO)

Izvor: BKTV News, 13.Jun.2018, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo moguće: Sahranio oca u "sanduku" od skoro sedam miliona dinara (FOTO)

Ispunio obećanje!

Nigerijac Azubuike obećao je ocu dok je bio živ da će mu jednog dana kupiti luksuzni automobil. Međutim, otac mu je preminuo pre nego što je uspeo da održi dato obećanje, zbog čega se ovaj Nigerijac odlučio na krajnje čudan korak.

Naime, rešen u nameri da ispuni obećanje dato roditelju, Azubuike je kupio BMW vredan čak 66.000 dolara (6.643.995 dinara), i u luksuznom automobil sahranio oca u nigerijskom selu Ihijala.

Nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se fotografija sa sahrane pojavila na društvenim mrežama, usledila je lavina komentara, uglavnom negativnih i osuđujućih.

Većina je ovakav potez Nigerijca ocenila kao bespotrebno razbacivanje novcem.

"Ludilo i sebičnost su na delu, bez obzira na to što se radi o njegovom novcu", glasio je jedan od komentara.

"Sahrani oca u normalnom kovčegu. Ovo je samo pokazivanje koliko si bogat i ništa drugo", samo su neki od brojnih komnetara na društvenim mrežama.

Sličan pogreb u Nigeriji se dogodio i 2015. godine, kada je milioner iz grada Enugua majku sahranio u novom džipu hamer. Godinu dana kasnije jedan Kinez je takođe sahranjen u svom omiljenom automobilu.

Nigeria: Son ‘buries his father in a brand new £66,000 BMW in Nigeria  https://t.co/yM4uMM13iL ..

Well we know that gonna be dug up and on Craigslist by the morning! pic.twitter.com/T24BjGk81d

Velika porodična tragedija: Udavila se ćerka legendarnog sportiste

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.