Da li i vas nervira kad muškarci ovo rade u seksu?

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2014, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li i vas nervira kad muškarci ovo rade u seksu?

Muškarci su često osetljivi kad je u pitanju njihovo znanje o ženama i o seksu. Zato ponekad nema komunikacije o tim temema i momci, pokušavajući da zadovolje svoju dragu, rade pogrešne stvari

Žene su često u problemu kad treba da objasne muškarcu gde greši u seksu, a ovo su situacije koje ih najviše iritiraju.

Napaljeni prst

Sigurno se sećate mlađih dana kada seks nije dolazio u obzir, ali je prst bio dozvoljen, a frajeri su se ponašali >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kao da je on pravi mali penis. E pa nije, i igre prstićima zapravo su totalno bez veze.

Foto-ilustracija: Profimedia

Stiskanje grudi

Intenzivno, grubo i nekom čudnom tehnikom, kao da su trube ili loptice za vežbanje. Grudi se lickaju, grickaju i maze!

Poza 69

Provikana širom sveta i definitvno jedna od najpoznatijih. Ali, hajde da budemo realni – kome je zaista prijatno za vreme ove poze?!

Glumljenje orgazma

Zaboravite na onaj scenario u kojem žena glumi orgazam, a to je zapravo pozitivna stvar jer ona samo želi da njen frajer i dalje puca od samopouzdanja. Glumljenje orgazma nikada nije opravdano i nije dobra ideja!

Seks bez zaštite

Nakon takvog seksa samo sledi nervoza da li je sve prošlo u redu, postoji li opasnost od trudnoće, jeste li možda pokupili neku polno prenosivu bolest… Zaista vam to ne treba!

Foto-ilustracija: Profimedia

Pljuvačka umesto lubrikanta

Samo zato što je to praksa u pornićima, ne znači da je seksi. Ili higijenski. Drugim rečima uopšte nije dobra ideja. Slina nije lubrikant!!!

Seks stojećki

Osim ako imate frajera veličine Klička, seks stojećki ne zvuči kao najbolja ideja.

Foto-ilustracija: Profimedia

Seks u vodi

Sve to zvuči super romantično i uzbudljivo i pomalo zločesto, pogotovo ako je javno mesto u pitanju, ali istina je da je seks u vodi, iako zanimljiv, jako nespretan.

Trljanje klitorisa

Sigurno ste barem jednom doživeli da frajer trlja vaš klitoris poput greb, greb kartice. S klitorisom treba nežno i senzualno postupati. Brzina i snaga nisu nikakva garancija klitoralnog orgazma. Naprotiv!

Foto-ilustracija: Profimedia

Njegov orgazam je kraj seksa

Zaista, postoji li išta iritantnije nego kada ostanete napaljeni, jer ste imali tu nesreću da je on svršio pre vas.

(Telegraf.rs / PortalOko)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.