DŽET-SET I OSTALI POLUSVET

Izvor: Kurir, 16.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽET-SET I OSTALI POLUSVET

U hotelu "Kontinental" novinar i pisac Aleksandar Ignjatović promovisao svoju novu knjigu

U prepunom "Njujork baru" hotela "Kontinental" novinar i pisac Aleksandar Ignjatović promovisao je svoju skandaloznu knjigu "Tajne srpskog džet-seta" u izdanju "Grand produkcije". Naime, ovo štivo otkriva najmračnije doživljaje poznatih političara, glumaca, pevača, sportista... Na pres konferenciji Saša je istakao da se ne boji reakcije ljudi koji će se prepoznati kao akteri njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << knjige, ali i da pretpostavlja da će mu od subote, kada izdanje bude bilo u prodaji, mnogo češće zvoniti telefon.

Mnoge javne ličnosti pohitale su na promociju kako bi saznale da li se nalaze u Saletovoj knjizi, među njima i Seka Aleksić u pratnji dečka Mladena Radulovića, Raka Marić, Boško Jakovljević, Margit Savović, Dragana Katić, Snežana Dakić, Saša Dragić, Tatjana Vojtehovski, Vesa Jevrosimović, Ivan iz Legendi, Lokica Stefanović, Saša Popović, Nataša Stojčević, Ena Popov... Mikrofona su se latile mlade "Zvezde Granda", koje su priredile mini-koncert i tako zabavile prisutne.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.