Izvor: Blic, 21.Apr.2024, 10:00

DVOJE DECE POGINULO NA ROĐENDANSKOJ PROSLAVI Pijana žena automobilom uletela u zgradu: Stradali brat i sestrica, devet osoba teško povređeno

Dvoje dece je poginulo, a troje dece i šest odraslih osoba teško povređeno kada je žena, za koju se sumnja da je bila u alkoholisanom stanju, automobilom udarila u jahting klub u blizini Detroita, gde je u toku bila dečja rođendanska žurka, izjavio je šerif mičigenskog okruga Monro, Troj Gudnof.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LANA (8) I NJEN MALI BRAT (5) POGINULI NA ROĐENDANU Pijana žena se džipom "zakucala" u klub gde su mališani bili na proslavi, majka i još jedan dečak se bore za život (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Apr.2024

Osmogodišnja devojčica Lana i njen petogodišnji brat Zejn su poginuli, a najmanje devetoro je teško povređeno na dečijoj rođendanskoj zabavi u jednom klubu u Njuportu, Mičigen, u subotu kada je vozač prošao kroz zgradu u kojoj proslava se održavala, saopštile su vlasti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.