Izvor: Blic, 12.Apr.2023, 08:07

DRAMATIČAN SNIMAK PUCNJAVE U KENTAKIJU Policija objavila jeziv video: Napadač puca, pogađa policajaca u glavu pa traži zaklon! (VIDEO)

Policija Luivila objavila je snimak pucnjave sa policijske kamere do koje je došlo u ponedeljak u banci, kada je ubijeno najmanje pet ljudi, a nekoliko njih ranjeno. Na snimku se vidi kako policajci Kori Galovej i Nikolas Vilt stižu u staru nacionalnu banku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Krvavi pir u SAD: Dobio otkaz u banci, uzeo pušku i pobio petoricu kolega (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 12.Apr.2023

Otkaz prethodio jezivom masakru.. Policija u Luisvilu, u državi Kentaki, objavila je snimak smrtonosne pucnjave između policije i bankara koji je ubio petoricu kolega, kada je saznao da će da bude optušten.. Na snimku se vidi kako su dvojica policajaca upucana dok su se kretali ka napadaču tokom...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.