Izvor: Blic, 25.Jan.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U SELU JASENOVIK Osam meštana ODBILO DA SE EVAKUIŠE, predsednik opštine: Neke smo bukvalno na silu izvodili, prete im PRIJAVE (VIDEO)

Svi meštani sela Jasenovik su evakuisani, selo je ostalo gotovo avetinjski prazno, ali je nekoliko meštana odbilo da napusti svoje domone, zbog čega su ih, kako je "Blicu" rekao predsednik opštine Pantelej Bratimir Vasiljević, bukvalno morali na silu da ih izvlače iz kuća, uz pomoć policije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA U SELU JASENOVIK Osam meštana ODBILO DA SE EVAKUIŠE, predsednik opštine: Neke smo bukvalno na silu izvodili

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2019

Pripadnici sektora za vanredne situacije i policija obilaze kuće, a kako prenose mediji zatekla je nekoliko meštana koji su se sakrili i nisu želeli da napuste domove..Svi meštani sela Jasenovik su evakuisani, selo je ostalo gotovo avetinjski prazno, ali je nekoliko meštana odbilo da napusti svoje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.