DRAMA U SAD Muškarac pucao na policiju iz bolnice, najmanje šestoro povređenih

Izvor: Blic, 28.Nov.2015, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U SAD Muškarac pucao na policiju iz bolnice, najmanje šestoro povređenih

Šest osoba ranjeno je danas, uključujući tri policajca, u pucnjavi u Centru za planiranje porodice u američkoj državi Kolorado, saopštila je policija.

At least 1 Colorado Springs officer injured in ongoing active shooter situation at Planned Parenthood https://t.co/ST1yr391Cm

Tri policajca su ranjena danas u pucnjavi u Centru za planiranje porodice u američkoj državi Kolorado, saopštila je policija.

CNN javlja da je šest ljudi doveženo u bolnicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali ne navodi više detalja.

Naoružani napadač pucao je na prolaznike i policajce, a zatim se zabarikadirao u zgradi Klinike za planiranje roditeljstva. Ta informacija nije zvanično potvrđena, ali policija navodi da trenutno nije poznato da li napadač drži taoce. Nakon toga, napadač je pobegao i trenutno se nalazi u bekstvu.

Predstavnica policije rekla je da se trenutno ne zna da li je uzeo taoce.

UPDATE: SWAT at active shooter scene at Planned Parenthood in Colorado Springs https://t.co/Hjd5luDH5g pic.twitter.com/l2zupua9AU

Zvaničnik policije Kirk Vilson rekao je da su dvojica povređenih evakuisana, a policajci nastoje još uvek da dođu do trećeg ranjenog, prenosi AP.

"Policijska operacija je još u toku", rekli su izvori u policiji u gradu Kolorado Springs agenciji Frans pres.

Majk Violet, direktor sindikata radnika policije, rekao je da je napadač pogodio iz vatrenog oružja više ljudi, a zatim se zatvorio u bolnicu "Planirano roditeljstvo". U centrima za porodično planiranje u SAD rade se abortusi zbog čega takvi centri često dobijaju pretnje od protivnika abortusa u toj zemlji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA U SAD Muškarac pucao na policiju iz bolnice, najmanje devetoro povređenih

Izvor: Blic, 28.Nov.2015

Devet osoba ranjeno je danas, uključujući četiri policajca, u pucnjavi u Centru za planiranje porodice u američkoj državi Kolorado, saopštila je policija...At least 1 Colorado Springs officer injured in ongoing active shooter situation at Planned Parenthood https://t.co/ST1yr391Cm..Četiri policajca...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.