Izvor: Blic, 16.Sep.2021, 18:57

DRAMA U OSIJEKU Muškarac se zabarikadirao u stanu, bacao nameštaj na policiju, došli i specijalci sa dugim cevima, a razlog zaključavanja je BIZARAN

U Krapinskom naselju u Osijeku odvijala se prava drama. Muškarac (41) je oštetio automobil na parkingu pa se zatvorio u stan. Na teren je došla policija i hitna pomoć, a nakon više od jednog sata, konačno je priveden.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oštetio parkirani automobil, zatvorio se u stan pa bacao nameštaj na policiju

Izvor: N1 televizija, 16.Sep.2021

Osječko-baranjska policija privela je u četvrtak predveče muškarca (41) koji je u osječkom Krapinskom naselju oštetio automobil, potom se zatvorio u svoj stan i sprečavao policiju da uđe, a kada je savladan odveden je u pratnji Hitne pomoći.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.