Izvor: Blic, 22.Feb.2024, 09:17

DRAMA U JERUSALIMU Napadači počeli da pucaju po automobilima u koloni u jutarnjem špicu, IMA MRTVIH: Objavljeni prvi snimci i fotografije (VIDEO)

Izraelske snage ubile su trojicu napadača koji su rano jutros otvorile vatru na putnike koji su se našli na auto-putu na ulazu u Jerusalim. U napadu je ubijena najmanje jedna osoba, a osam ih je ranjeno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izvršen napad nasred auto-puta; Ima mrtvih i povređenih; Sve puno specijalaca VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 22.Feb.2024

Rano jutros izvršen napad na putnike koji su se našli na auto-putu na ulazu u Jerusalim. U napadu je ubijena najmanje jedna osoba, a osam ih je ranjeno...Neimenovani napadači, za koje se veruje da su Palestinci, izašli su jutros iz vozila na auto-putu i iz automatskog oružja su počeli da pucaju...

Nastavak na B92...

Jedan poginuo, osmoro ranjeno u napadu na Zapadnoj obali, trojica napadača pobijena

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Feb.2024

Jedna osoba je ubijena, a osmoro je ranjeno kada su jutros naoružani ljudi otvorili vatru iz automatskog oružja na nekoliko vozila kraj jevrejskog naselja na okupiranoj Zapadnoj obali.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.