DOŽIVELA HOROR: Manekenka otputovala u Milano na fotografisanje, završila drogirana i kidnapovana

Izvor: BKTV News, 05.Avg.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOŽIVELA HOROR: Manekenka otputovala u Milano na fotografisanje, završila drogirana i kidnapovana

Devojka je doživela užas!

Britanska manekenka doživela je pravi horor, kada je po nalogu svog agenta iz Britanije poslata u Milan na foto sesiju.

U blizini studija u kojem je trebalo da bude obavljeno navodno snimanje, ona je kidnapovana i omamljena snažnom drogom Ketamin, koju joj je injekcijom otmičar ubrizgao u ruku.

Neverovatni slučaj desio se tokom jula, ali je policija tek danas obelodanila sve, nakon što je italijanski časopis Korijere dela >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Sera otkrio.

Devojka je sedam dana bila vezana, a za to vreme otmičar je pokušavao da je proda na takozvanom "dip vebu" za 300.000 evra, potvrdila je italijanska policija.

Manekenku, čiji identitet nije otkriven, otmičar britansko-poljskog porekla oslobodio je, navodno, kada je saznao da ima malo dete.

"Imaš dvogodišnje dete, naša pravila isključuju majke", rekao je navodno otmičar koji je zapretio nesrećnoj devojci da će je ubiti ako prijavi slučaj.

Otmičar je, ipak, uhvaćen i priznao je zločin pred istražnim sudijom.

Tokom istrage policija je konfiskovala njegov telefon, fotografije modela i kompjuter, a uzeti su tragovi i iz njegovih kola u kojima su nađene dlake otete manekenke i otmičara.

Policija sada pokušava da otkrije saučesnike.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.