Izvor: Blic, 03.Sep.2019, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DORIJAN "GUTA" SVE PRED SOBOM Najmanje pet žrtava najjačeg uragana na Bahamima, evakuisano više od MILION LJUDI, avioni ne lete, sve je zatvoreno (VIDEO)

Najmanje pet osoba poginulo je na bahamskim ostrvima Abako u udaru uragana Dorijan, koji je trenutno lociran na oko 170 kilometara istočno od Vest Palm Biča na Floridi i sa udarima vetra od oko 205 kilometara na sat.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nalazimo se usred istorijske tragedije"; Dorijan opustošio Bahame, ide ka Floridi FOTO

Izvor: B92, 03.Sep.2019

Najmanje pet osoba poginulo na ostrvima Abako na Bahamima u udaru uragana Dorijan, koji je sada oko 170 km istočno od Vest Palm Biča na Floridi...Razorni uragan, okarakterisan kao najjači koji je ikada pogodio Bahame, udarao je vetrom oko 205 kilometara na sat, a nad Bahamima se zadržao 40 sati...Premijer...

Nastavak na B92...

URAGAN DORIJAN TUTNJI KA FLORIDI: 5 mrtvih na Bahamima, evakuisano više od milion osoba! Ljudi očajni: ovo je tragedija! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 03.Sep.2019

MARŠ HARBUR - Najmanje pet osoba poginulo je na ostrvima Abako na Bahamima u udaru uragana Dorijana, koji trenutno tutnji na oko 170 kilometara istočno od Vest Palm Biča na Floridi sa udarima vetra od oko 205 kilometara na sat.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.