DOJAVA O BOMBI PARALISALA VARŠAVSKI AERODROM

Izvor: Kurir, 22.Jul.2010, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOJAVA O BOMBI PARALISALA VARŠAVSKI AERODROM

VARŠAVA - Dojava o podmetnutoj bombi u hotelu "Meriot" blizu međunarodnog aerodroma u Varšavi paralisala je po podne na tri sata aerodrom i prilazne puteve

VARŠAVA - Dojava o podmetnutoj bombi u hotelu "Meriot" blizu međunarodnog aerodroma u Varšavi paralisala je po podne na tri sata aerodrom i prilazne puteve, iskomplikovala poletanja aviona, a policija je evakuisala 300 ljudi, javlja poljska televizija TVN24.

"Po odluci Pogranične straže i policije, evakuisani >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su hotel 'Meriot' i terminal A na aerodromu 'Frederik Šopena'", kazala je novinarima portparolka uprave aerodroma Ivona Zanjevska. Policajci i pirotehničari sa specijalno obučenim psima traže bezuspešno bombu u hotelu.

I sletanja i poletanja aviona trebalo je da se obavlja bez smetnji u skladu sa redom letenja, ali problemi su se javili sa letovima koji kreću popodne, jer je saobraćaj na prilazima aerodromu zatvoren a putnici ne mogu da dopru do terminala A.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.