DOBRO POSEĆENA MENSTRUACIJA

Izvor: Kurir, 21.Jul.2011, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRO POSEĆENA MENSTRUACIJA

BIJELJINA - Čovek je krvav! Ako dosad i nije bio poznat izvan rodnog kraja, Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine, proslavio se lapsusom! Naime, u izjavi koju uživo davao za RTS pričao je o kulturnoj manifestaciji Višnjićevi dani, ali se malo „sapleo“ o reč i pohvalio je kao „veoma

BIJELJINA - Čovek je krvav!

Ako dosad i nije bio poznat izvan rodnog kraja, Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine, proslavio se lapsusom! Naime, u izjavi koju uživo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << davao za RTS pričao je o kulturnoj manifestaciji Višnjićevi dani, ali se malo „sapleo“ o reč i pohvalio je kao „veoma dobro posećenu menstruaciju“.

Voditeljka je nekako uspela da ostane mirna i uspela da se ne nasmeje, a i sam Mićić je odigrao „fintu“ i ostao pribran, kao da su „veoma dobro posećene menstruacije“ nešto posve normalno u Bijeljini. Ili makar u gradonačelničkom govoru.

Gradonačelnik Mićić je i ranije imao gafove, pa se pamti po „Koncertu koji označava početak kraja“ i „Prijateljskim gradovima iz Austrije i Salcburga“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.