DJ Antoine Clamaran u klubu Plastic 9. marta

Izvor: BKTV News, 05.Mar.2012, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJ Antoine Clamaran u klubu Plastic 9. marta

Antoine Clamaran, koji je svoju karijeru započeo 90-tih godina, tako što se za njega zainteresovala jedna od najpoznatjih pariskih radio stanica Maximum FM, nastupiće u poznatom beogradskom klubu Plastic, 9. marta.
Mnogi smatraju da je Clamaran legenda francuskog elektro-zvuka. Najpoznatiji singlovi su mu “Gold” i “Believe”, ali moglo bi se reći da je doživeo vrtoglavi uspeh zahvaljujuću ogromnom talentu i veštini koju poseduje u miksovanju. Remiksi nekih od najpoznatijih svetskih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << hitova, koje je on napravio, doživeli su ogroman uspeh.
S’ obzirom na njegov neosporan talenat, kao i na ljubav prema onome što radi, nije mu trebalo mnogo vremena da počne da dobija angažmane od strane francuske elite, kao DJ na privatnim žurkama, a sredinom 90ih godina zamenio je Laurent Garnier-a kao rezident kultnog kluba Palace.
Trenutno, Clamaran je jedno od najtraženijih imena francuske elektro scene i nalazi se u samom evropskom vrhu.
Do 2009. godine izdao je četiri albuma, kao i kompilaciju svojih najvećih hitova. U poslednje vreme se najviše bavi produkcijom, ali ipak ne odustaje od svoje prve strasti – miksovanja, te je rezident popularnih pariskih klubova Les Bains Douches i Le Queen.
Za nastup ovog talentovanog muzičara vlada ogromno interesovanje, a karte su puštene u prodaju u petak, 02. marta, u Bilet centru (Trg republike) i Eventim prodajnim mestima, po ceni od 700 dinara.
Jovana Košutić
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.