DIVLJI ZAPAD: Krvavi obračun u Kolorado Springsu

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVLJI ZAPAD: Krvavi obračun u Kolorado Springsu

U pucnjavi u američkom gradu Kolorado Springs najmanje četiri osobe su povređene, od kojih tri policajca. Napadač je zatvoren u zgradi lokalne bolnice.

Foto: screenshot/twitter kolorado

List navodi da je, prema podacima policijskog skenera, jedna osoba poginula, kao i da se napadač zatvorio u lokalnu bolnicu.

Telo nastradalog nalazi se na parkingu ispred bolnice, ali o ovome još uvek nema zvanične potvrde.

Televizijska stanica >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << VAFB javila je da je u toku razmjena vatre policije i osumnjičenog, kao i da su pacijenti izvučeni iz bolnice.

WATCH: Former FBI assistant director talks to @CBSNLive about active shooter situation in CO https://t.co/DS9FRmY1wFhttps://t.co/Ut5MhrndkJ

— CBS News (@CBSNews) November 27, 2015

Majk Violet, direktor sindikata radnika policije, rekao je da je napadač pogodio iz vatrenog oružja više ljudi, a zatim se zatvorio u bolnicu "Planirano roditeljstvo"

Napadač je opremljen lovačkom opremom i ima bradu, javljaju mediji.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.