Izvor: Blic, 03.Okt.2023, 00:10

DIVLJAO SEKIROM PO ZAGREBU, PA NASRNUO NA ČOVEKA Onda je njegov rođak seo u auto i stisnuo gas u nameri da ubije "divljaka"

- Kriv sam i jako mi je žao što je do toga došlo. Sve se dogodilo na Božić 2021. godine kada sam sa tatom išao u Jelkovec kod tetke. Tamo smo čuli da se priča kako će Krešimir R. pretući mog bratića Sandra Š. Kasnije je Krešo rekao da se nađemo na Slavonskoj. Želeo sam sve to da rešim mirno, kroz razgovor. Moj bratić i Teo B. su otišli u kafić da porazgovaraju sa Krešom, a kad su izašli van otišli smo do njihovog automobila. I tada je Krešo izvukao sekiru i mom bratiću sekirom presekao jaknu. Normalno da sam osetio veliki strah tada i mislim da sam svojim autom naletio na Krešu koji je imao sekiru, dok Marijana Lj. nisam ni udario. On je sam skočio na auto. I sve se to vidi na snimku benzinske pumpe. Iskreno, ja te osobe nikada pre nisam video i moguće je da sam prethodno u iskazu pobrkao njihova imena – rekao je u svoju obranu 21-godišnji K.A. kojem se na Županijskom sudu u Zagrebu sudilo za pokušaj ubistva i dovođenje u opasnost života i imovine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.