DF: Imaćemo svoje konkretne aktivnosti na dan presude za „državni udar“

Izvor: Vostok.rs, 23.Apr.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DF: Imaćemo svoje konkretne aktivnosti na dan presude za „državni udar“

Demokratski front obavještava javnost da je na jučerašnjem sastanku lidera parlamentarne opozicije i pokreta „Odupri se“ dogovoreno da se otkaže mirni protest koji je bio zakazan za 9. maj, na dan izricanja presude u montiranom procesu „Državni udar“, saopštili su iz najveće opozicione grupacije, prenosi IN4S.
„Tog dana će DF imati svoje odvojene aktivnosti, sa jasnim, konkretnim i preciznim akcijama u slučaju politički motivisane presude liderima DF-a. Te aktivnosti će se značajno razlikovati od protesta koje je organizovala organizacija ‘Odupri se’ a odgovornost za taj dan će u potpunosti preuzeti DF i njegovi lideri“, ističe se u saopštenju.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Demokratski front očekuje političku presudu

Izvor: Danas, 23.Apr.2019

Demokratski front (DF) i njegovi lideri u potpunosti će preuzeti odgovornost za akcije koje će se desiti u slučaju politički motivisane presude liderima DF-a u suđenju za pokušaj državnog udara, saopštio je DF, a prenosi Radio-televizija Crne Gore. Članak Demokratski front očekuje političku...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.