Izvor: Blic, 12.Jun.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI BAHANALIJA ARAPSKOG ŠEIKA U HRVATSKOJ Milijarderi iz Emirata pili za 50.000, pa odbili da plate račun. Pogledajte ŠTA SU SVE PILI (FOTO)

Ma koliko (pre)bogati bili, gosti sa luksuzne jahte “Yas” koja plovi pod zastavom Ujedinjenih Arapskih Emirata, ostali su bez reči kad su, nakon ludog provoda u dubrovačkom noćnom klubu Culture Club Revelin dobili račun na gotovo 50.000 evra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEZAMISLIVO VAM JE DA PROVOD MOŽE DA KOŠTA 50.000 EVRA? Pored šampanjca od 8.700 evra za litar, evo šta je sve naručivala svita arapskog princa u Dubrovniku! (FOTO)

Izvor: Kurir, 12.Jun.2019

Incident iz Dubrovnika, kada je svita bogataša sa luksuzne jahte, među kojima je i sin šeika Ujedinjenih Arapskih Emirata, Hamadan bin Zajed Al Nahijan, rešila da se dobro provede u noćnom klubu ali ne i da plati račun od kojeg ih je zabolela glava, odjeknuo je širom regiona a najviše komentara...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.