DEDA U 29. GODINI!

Izvor: Kurir, 01.Avg.2011, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEDA U 29. GODINI!

BRIDŽEND - Britanac Šem Dejvis (Shem Davies), koji ima samo 29 godina, postao je najmlađi deda u Velikoj Britaniji, pošto mu je 14-godišnja kćerka Tija rodila unuku.

Ovo je prvi put slučaj u Britaniji da neko postane deda u dvadesetim godinama. Šem je, inače, i sam veoma rano postao otac - ćerku Tiju dobio je kao golobradi 15-godišnjak, piše britanski tabloid Dejli mejl.

Britanski list primećuje da je zanimljivo i to da je i Šemova tadašnja devojka, sada 30-godišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Keli Džon, imala takođe 15 godina kada je rodila Tiju.

"Ne mogu ni da opišem sreću koju osećam kada vidim svoju unučicu Grejsi. Ponosan sam na svoju ćerku Tiju i mislim da će biti sjajna majka. Kao otac, nisam bio srećan kada sam saznao da je Tija trudna, ali me je to ubrzo prošlo", kazao je najmlađi deda na Ostrvu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Postao deda sa 29 godina

Izvor: Blic, 02.Avg.2011, 00:15

Nezaposleni 29-godišnji muškarac postao je najmlađi deda u Velikoj Britaniji pošto se njegova ćerka porodila sa nepunih 15 godina. ..Šem Dejvis i njegova bivša devojka Keli Džon (30) bili su presrećni kada je njihova ćerka Tija, koja je rođena kada su njeni roditelji imali 15 i 14 godina,...

Nastavak na Blic...

Deda u 29. godini!

Izvor: Glas javnosti, 02.Avg.2011

BRIDŽEND - Britanac Šem Dejvis (Shem Davies), koji ima samo 29 godina, postao je najmlađi deda u Velikoj Britaniji, pošto mu je 14-godišnja kćerka Tija rodila unuku...Ovo je prvi put slučaj u Britaniji da neko postane deda u dvadesetim godinama. Šem je, inače, i sam veoma rano postao otac -...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.