Izvor: Blic, 06.Avg.2023, 17:42

DA LI JE OVO NAJPOTRESNIJI SNIMAK IZ SLOVENIJE? Bujica sravnila kuću sa zemljom, iznad vode ostali samo crep i prozori: Prizor urušenog doma KIDA DUŠU (VIDEO)

Posledice stravičnog nevremena koje je pogodio Sloveniju, najviše se osete i vide na severu te države. A jedan snimak koji se pojavio na društvenim mrežama doslovce kida dušu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UNIŠTEN DOM, BOLAN PRIKAZ KATASTROFE! Bujica sravnila kuću sa zemljom, snimak iz Slovenije koji cepa srce (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023

Snimak cepa srce...Posledice stravičnog nevremena koje je pogodio Sloveniju, najviše se osete i vide na severu te države. A jedan snimak koji se pojavio na društvenim mrežama doslovce kida dušu...Video u kom se vidi kuća koju je bujica sravnila sa zemljom, prikazuje svu muku i bedu koju je za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.