Cvijanović: Ponosna sam, nedostižna prednost

Izvor: N1 televizija, 08.Okt.2018, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović: Ponosna sam, nedostižna prednost

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsednika Republike Srpske Željka Cvijanović proglasila je pobedu, rekavši da na osnovu 74 odsto prebrojanih glasova ima prednost od 28.500 glasova u odnosu na protivkandidata Vukotu Govedarcu.

"Ja imam 226.797 glasova, a Govedarica 198.239 i to je nedostižno", rekla je Cvijanović.

Ona je dodala da će ta razlika na kraju biti još veća.

"Zahvaljujem se svima koji su mi dali glas. Reći ću da sam zadovoljna i ponosna >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i očekujem da će ova razlika rasti", rekla je Cvijanovićeva.

Govedarica je, međutim, nešto kasnije na konferenciji za medije rekao da u njegovom izbornom štabu imaju potpuno drugačije podatke i da, na osnovu 40 odsto prebrojanih glasova, on ima prednost od oko 5.000 glasova.

Ja imam 131.453 glasova, dok Željka Cvijanović ima 126.551, rekao je Govedarica i istakao da veruje da će se taj trend održati i da će pobediti.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Željka Cvijanović proglasila pobedu

Izvor: Mondo, 08.Okt.2018

I Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsednika Srpske Željka Cvijanović proglasila je pobedu, rekavši da na osnovu 74 odsto prebrojanih glasova ima prednost od 28.500 glasova u odnosu na protivkandidata Vukotu Govedarcu...Foto: MONDO/Vedran Ševčuk..Prema prvim preliminarnim rezultatima izbora u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.