Cvijanović: Američke sankcije ne doprinose rješavanju problema

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Avg.2023, 10:29

Cvijanović: Američke sankcije ne doprinose rješavanju problema

Član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović o tome što je stavljena na američku "crnu listu" kaže kako sankcije više liče na trik da se umire Bošnjaci, nego da se zaista kazne oni kojima su namijenjene. "A pogotovo što one ne doprinose rješavanju nekog problema već su samo pokazatelj da ne postoji nikakva prava strategija, a ni volja da se zemlja uvede u ustavni red i političku stabilnost", naglasila je Cvijanović 1. avgusta u izjavi za Srnu, novinsku agenciju Republike...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Cvijanović: Sankcije SAD ne doprinose rešavanu problema

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Avg.2023

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je da američke sankcije zvaničnicima Republike Srpske ne doprinose rešavanju problema, već su pokazatelj da ne postoji nikakva strategija, kao ni volja da se BiH uvede u ustavni red i političku stabilnost.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.