Čuvari NE SMEJU DA UĐU u ovaj zatvor: Tu vlada najjezivija banda na svetu, a ovo su PRVE FOTOGRAFIJE odatle ikad (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2017, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvari NE SMEJU DA UĐU u ovaj zatvor: Tu vlada najjezivija banda na svetu, a ovo su PRVE FOTOGRAFIJE odatle ikad (FOTO) (VIDEO)

"Penal de Ciudad Barrio" je zatvor koji se nalazi u San Salvadoru.

Sagrađen je isključivo i samo za članove najozloglašenije bande na svetu MS-13. Kriminalci sami vode ovaj zatvor. Nijedan policajac, čuvar, niko ne ulazi unutra. Tu vladaju drugi zakoni.

Ova banda je poznata po najkrvoločnijim ubistvima, mučenjima, osvetama i ostalom.

Zatvor se čuva spolja i jedan je od najobezbeđenijih zatvora na svetu.

Jedan poznati svetski fotograf uspeo je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dobije dozvolu od vođe zatvora, vođe bandi, da uđe unutra i slika ih i pošalje slike u svet.

- Većina zatvorenika su iz Bariosa. U Salvadoru su to mesta bez ikakve nade i mogućnosti, tako da je jedina realna opcija koja tamošnjim mladićima preostaje su bande. Ako ih vlasti uhvate, završe na ovakvom mestu na kojem doslovno zaborave na njih. Svaki zatvorenik tamo se tako oseća - rekao je fotograf Adam Hiton za Independent.

Takođe je otkrio i da bande napolju rade po "palicom" vođe koji je u pomenutom zatvoru.

- Rekao mi je da ovi napolju ne smeju ništa da urade dok im on ne kaže - otkriva Hilton.

Fotografije možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) OVO JE PRAVI ZATVOR IZ PAKLA: Čuvari u njega ne smeju da uđu, red održavaju ROBIJAŠI

Izvor: Kurir, 13.Maj.2017, 08:02

...Penal de Ciudad Barrio zatvor je u San Salvadoru, glavnom gradu Salvadora Ali, to nikako nije zatvor kao neki drugi..Napravljen je posebno i isključivo za članove bande MS-13 (Mara Salvatrucha), koja je toliko opasna i zloglasna po ubistvima, mučenjima i brutalnim osvetama da im je dozvoljeno da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.