Izvor: Danas, 27.Feb.2024, 23:17

Crnu Goru čeka period kohabitacije nakon razlaza Milatovića i Spajića: Gde su paralele sa Đinđićem, Koštunicom i Tadićem?

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović podneo je ostavku na sve funkcije u pokretu “Evropa sad!” u kome je bio jedan od osnivača i potpredsednik. Na čelu ovog pokreta je premijer ove zemlje Milojko Spajić, te će predsednik i premijer nama susedne zemlje naći u kohabitaciji, te se paralele mogu povući sa sličnim sitaucijama u Srbiji nakon petooktobarskih promena 2000. godine.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA POLITIČKA KRIZA TRESE CRNU GORU Raskol Milatovića i Spajića utiče na stabilnost Vlade: MOGUĆI NOVI IZBORI

Izvor: Blic, 28.Feb.2024, 06:13

Raskol Jakova Milatovića i Milojka Spajića o kome se mesecima priča konačno je ozvaničen prošlog vikenda kada je predsednik Crne Gore podneo ostavke na sve funkcije u pokretu Evropa sad (PES). To je automatski izazvalo domino efekat i u skupštini grada u Podgorici gde su odbornici PES-a bliski...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.