Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Apr.2023, 13:27

Crnogorski specijalci upali u pogrešan stan: „Maltretiranje pred ženom i decom“

Službenici Specijalnog policijskog odeljenja Crne Gore izvršili su upad u stan cetinjskog rukometnog sudije Bogdana Kaluđerovića, jer je na njegovim ulaznim vratima, gde živi sa ženom i dvoje maloletne dece, pisalo prezime, a oni su bili u potrazi za Nenadom Kaluđerovićem.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorski specijalci greškom upali u stan sudiji

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2023

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) greškom su danas ušli su u stan cetinjskog rukometnog sudije Bogdana Kaluđerovića koga su, kako tvrdi, maltretirali u prisustvu supruge i djece.

Nastavak na Nezavisne Novine...

CRNOGORSKA POLICIJA UPALA U STAN POGREŠNOM ČOVEKU Tragajući za Nenom Kaluđerovićem uleteli kod rukometnog sudije: "Podneću krivičnu prijavu"

Izvor: Blic, 13.Apr.2023

Službenici Specijalnog policijskog odeljenja (SPO) izvršili su upad u stan cetinjskog rukometnog sudije Bogdana Kaluđerovića, jer je na njegovim ulaznim vratima gde živi sa ženom i dvoje maloletne dece pisalo njegovo prezime.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.