Crnogorska policija: Košarkaša Ljubomira Jovanovića ubio razbojnik iz Srbije

Izvor: Press, 17.Maj.2013, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorska policija: Košarkaša Ljubomira Jovanovića ubio razbojnik iz Srbije

“Vijesti” saznaju da je tim za rasvetljavanje nerešenih ubistava UP došao do podataka da je ubica - razbojnik iz okoline Beograda, koji u Srbiji trenutno služi zatvorsku kaznu zbog jedne pljačke.
 
Sagovornik “Vijesti” tvrdi da se mnogi operativni podaci poklapaju, ali da se za procesuiranje krivične prijave protiv srpskog državljanina čekaju i drugi materijalni dokazi, koji bi do kraja potvrdili da je taj mladić - ubica.
 
Crnogorskoj policiji u rešavanju tog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zločina veliku pomoć dale su i kolege iz Srbije, koji su u Podgoricu poslali važne podatke o razbojničkoj grupi čiji je pripadnik i glavnoosumnjičeni muškarac.
 
Jovanović, koji je bio na pripremama košarkaške B selekcije, ušao je te noći u kazino kako bi se sklonio od jakog pljuska, a nešto kasnije je ni kriv ni dužan stradao.
 
Upravo jaka kiša, koja je te noći padala na Cetinju, pomogla je ubici da pobegne iz grada i isto tako otežala policiji posao prilikom uzimanja materijalnih dokaza.
 
Na osnovu izjava svedoka, ali i kamere koja je snimila zločin, policija je nakon nekoliko dana objavila i fotorobot ubice. Tada je fotografija sa kompjuterskim prikazom sumnjivog muškarca objavljena u medijima, a policija je saopštila da je ubica star oko 25 godina, svetle kose i tena, srednje razvijenosti i da je visok oko 175 centimetara.
 
Osim dosta šturog opisa inspektori znaju i da je ubica te noći za vreme pljačke na rukama imao gumene kuhinjske rukavice kao i da je na glavi imao crnu fantomku. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.