Crna Gora: Zavejano više osoba u mestu Studeno, na Žabljaku metar snega

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2023, 15:06

Crna Gora: Zavejano više osoba u mestu Studeno, na Žabljaku metar snega

U mestu Studeno kod Danilovgrada zavejano je više osoba, saopšteno je iz Službe zaštite i spasavanja Glavnog grada Podgorice, prenosi RTCG.

"Pripadnici Službe su na terenu, rade na evakuaciji uz pomoć motornih sanki", dodaje se u saopštenju.

U Crnoj Gori najviše snega ima na Žabljaku - 97 centimetara, objavljeno je na sajtu Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

U Šavniku su izmerena 54 centimetra snega, Plužinama 47, a u Pljevljima 28. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Delovi Podgorice i Kolašina imali su prekid u snabdevanju električnom energijom, prenosi portal RTCG.

Sneg je izazvao probleme u saobraćaju na severu Crne Gore.

Kolaps na pruzi Bar-Bijelo Polje, putnici proveli noć u hladnom vozu

Saobraćaj na pruzi Bar-Bijelo Polje je u prekidu zbog pokidanih mreža između Mojkovca i Kolašina, a na stanici Lutovo nadomak Mojkovca putnici su prenoćili u lokalnom vozu čekajući da se otklone kvarovi.

Brzi voz koji je sinoć krenuo iz Beograda nije mogao da prođe do Bara pa je oko 200 putnika iz Mojkovca autobusima tek jutros oko 10 časova krenulo ka Baru .

Jedna od putnica, Tamara je za primorski.me izjavila da je putovanje koje u uobičajenim okolnostima traje oko dva sata sada trajalo čitavih 15 sati.

Prema njenim rečima, najgore su prošli putnici koji su morali da prenoće u hladnom vozu blizu Mojkovca koji je poznat po veoma niskim temperaturama u ovo doba godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.