Crna Gora: Poziv građanima i turistima da imaju razumavanja

Izvor: Blic, 16.Jul.2017, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Poziv građanima i turistima da imaju razumavanja

Uprava policije Crne Gore zamolila je građane i turiste da na granici imaju razmevanja jer granične procedure, iako skraćene, moraju biti završene.

Iz crnogorske policije ističu da se na graničnom prelazu Šćepan Polje čekalo najmanje dva sata na izlazu iz Crne Gore prema BiH.

Najfrekventniji granični prelazi u Crnoj Gori su Sikobin na granici sa Albanijom, Debeli Brijeg sa Hrvatskom i Dobrakovo sa Srbijom, gde se čeka između 10 i 45 minuta, saopštila je crnogorska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Uprava policije.

Preko najfrekvetnijih graničnih prelaza iz Crne Gore u druge države ovih dana dnevno prelazi od 12.000 do 13.000 turista, a provere na granici vrše se što je najbrže moguće, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.