Crna Gora: Iz Albanije krijumčarili 128 kg droge NA KONJU

Izvor: Blic, 05.Okt.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Iz Albanije krijumčarili 128 kg droge NA KONJU

Dvadesetdevetogodišnji Podgoričanin uhapšen je na granici Crne Gore i Albanije nakon što je sa još dve osobe u Crnu Goru na konju pokušao da prokrijumčari 128 kilograma vrste marihuane poznate kao skank, prenosi danas RTCG.

"Službenici Uprave policije MUP-a - Stanice granične policije Plav su, u saradnji sa službenicima Odseka za borbu protiv droge, juče lišili slobode jedno lice zbog sumnje da je počinilo krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u promet opojnih droga", saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Policija traga za još dva lica osumnjičena za isto krivično delo.

Službenici SGP Plav i Odseka su juče oko 13:00 sati prilikom obilaska reona planine Godilje, na šumskom makadamskom putu iz pravca Albanije, naišli na tri osobe koje su vodile konja natovarenog sa pet velikih torbi, navela je policija.

Kada je policija pokušala da izvrši kontrolu, te osobe su počele da beže, a nakon kraće potere i pregleda terena policijski službenici su lišili slobode L.R. iz Podgorice.

Kod osumnjičenog je pronađeno pet velikih torbi u kojima su se nalazila 122 veća PVC pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine 128,4 kilograma, precizirala je crnogorska policija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na konju krijumčarili skank iz Albanije u Crnu Goru

Izvor: Radio 021, 06.Okt.2017, 11:08

Dvadesetdevetogodišnji Podgoričanin uhapšen je na granici Crne Gore i Albanije nakon što je sa još dve osobe u Crnu Goru na konju pokušao da prokrijumčari 128 kilograma skanka...Policajci su u sredu oko 13 sati, prilikom obilaska reona planine Godilje, na šumskom makadamskom putu iz pravca Albanije,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.