Cirkuzanta napali lavovi, jedva izvukao živu glavu (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 31.Mar.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirkuzanta napali lavovi, jedva izvukao živu glavu (VIDEO)

Cirkuski trener teško je povređen kada su ga napali lavovi pred mnogobrojnom publikom.

Oleksija Pinka su napala dva lava, tako što su iznenada skočili na njega, dok je sve posmatrala šokirana publika u kojoj je bilo i dece.

Jedan od posetilaca cirkusa incident je zabeležio kamerom, a na snimku se vidi kako životinja agresivno skače na trenera i obara ga na zemlju.

Iako su kolege pokušale da ga odbrane, trener je teško povređen. Životinje su se povukle >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tek kada su ih udarili bičevima nekoliko puta. Životinju je dodatno razljutilo kada je trener nastavio da je udara, nakon što je uspeo da ustane. Razjarena životinja ga je ponovo napala, ovoga puta gurnuvši ga na zaštitnu mrežu.

Incident se dogodio u ukrajinskom gradu Lviv, a trener je posle incidenta operisan i nalazi se van životne opasnosti.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.