Cirkuska predstava pretvorila se u horor: Lavica zgrabila četvorogodišnju devojčicu (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 30.Okt.2018, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirkuska predstava pretvorila se u horor: Lavica zgrabila četvorogodišnju devojčicu (VIDEO)

Četvorogodišnja devojčica teško je povređena kada ju je za vreme cirkuske predstave napala lavica.

Zver se u jednom trenutku otrgla iz ruku trenera, probila zaštitnu mrežu tokom predstave u ruskom selu Uspenskoje i povukla malu Kseniju u ring.

Devojčica je zadobila ozbiljne povrede na licu i po grudima, a lekari navode da će joj uprkos fizičkom oporavku traume ostati za čitav život.

Prema pisanju lokalnih medija, devojčica je tokom predstave mahala >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zastavicom, a na uznemirujućem snimku koji se pojavio na društvenim mrežama može se videti kako lavica najpre obara svog trenera, a zatim probija slabu zaštitnu ogradu i skače na date.

Avantura se umalo pretvorila u horor film: Spuštala se iznad jezera, a onda je zver skočila iz vode! (VIDEO)

"Lavica je odreagovala na to i sa svojom šapom povukla dete unutar arene i zarila zube u njenu glavu. Ujela ju je za lice, ima ožiljak od uveta do brade. Devojčica se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi i van životne opasnosti je", izjavila je Valentina Pavlova, koja je bila deo medicinskog tima koji se pobrinuo za devojčicu u Centralnoj bolnici u Krasnodaru,  prenosi thesun.co.uk.Edgar Zapašnji, direktor velikog moskovskog cirkusa, navodi da su za incident odgovorni i zaposleni u lokalnom cirkusu i majka devojčice.

"Krivica leži u vlasniku i direktoru cirkusa, treneru lavice i odrasloj osobi, koja je došla sa detetom i nije vodila računa o njoj dok je bila u prvom redu", kaže Zapašnji.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.