Ciglom razbio ženi glavu

Izvor: Press, 13.Dec.2012, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ciglom razbio ženi glavu

Bračna svađa dogodila se u noći između ponedeljka i utorka u dvorištu kuće u Starom Baru u kojoj žive. Kako prenose podgorički mediji, D. M. je tokom verbalne svađe dohvatio ciglu iz dvorišta, a potom silovito udario ženu po glavi. Ona je od udarca izgubila svest, a komšije su pozvale ekipu Hitne pomoći, kako bi joj pomogli.
Okrvavljena žena je, u nesvesnom stanju, primljena u barsku bolnicu, a potom hitno prebačena u podgorički Klinički centar, gde je nekoliko sati bila u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kritičnom stanju, pošto ima frakturu lobanje.
Nakon prijave o teškom nasilju, policija je privela D. M, a tužilac je delo kvalifikovao kao pokušaj ubistva. Nakon saslušanja u podgoričkom Višem sudu, D.M. je sproveden je u Istražni zatvor u Spužu.
Prema istraživanjima, u Crnoj Gori svaka treća žena u porodičnoj ili vanbračnoj zajednici trpi neku vrstu nasilja, ali samo retke se odluče da slučaj prijave policiji.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.