Izvor: Blic, 07.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrtina Rusa imala seks dok su bili za volanom

Četvrtina Rusa imala seks dok su bili za volanom

Rusi su najgori vozači u Evropi, a čak četvrtina njih priznalo je da su imali seksualni odnos dok su vozili automobil. Ista anketa je pokazala da ruski vozači nikad ne nose pojas, voze brže nego što je dozvoljeno, prolaze kroz crveno, a voze pijani mnogo češće nego drugi narodi u Evropi.

Ne kradi telefon od borca šampiona

Trojica tinejdžera iz Hamburga završili su u bolnici pošto su pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ukradu mobilni telefon od juniorskog šampiona u kik-boksu i karateu. Tinejdžeri su napali Paulija Borharta (17) na putu do kuće. Prišli su mu i tražili telefon a, kad je on odbio da im ga da, pokušali su da mu ga na silu uzmu. Poli je, međutim, ubrzo 'patosirao' svu trojicu napadača, i na kraju su sva trojica završila u bolnici.

Telefonska telepatija postoji!

Rupert Šeldrejk, britanski istraživač, sproveo je eksperimente koji su dokazali da telefonska telepatija postoji, odnosno da se ne događa slučajno da vas pozove osoba na koju ste upravo pomislili. Svi učesnici u istraživanju dali su istraživačima imena i brojeve telefona po četiri rođaka ili prijatelja, koji su zatim nasumično pozivani. 'Stopa uspešnosti je 45 odsto. Verovatnoća da je reč o slučajnosti je 1.000 milijardi prema jedan', rekao je Šeldrejk.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.