Četiri službenika UN poginula u udesu aviona u Boliviji

Izvor: Blic, 07.Maj.2011, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri službenika UN poginula u udesu aviona u Boliviji

LA PAZ - Četiri službenika UN zadužena za borbu protiv trgovine narkoticima poginula su danas u udesu avona dok su se nalazili u misiji nadgledanja plantaža kokaina, saopštili su bolivijski zvaničnici. Pored njih, poginula su i dva bolivijska vojna pilota, preneo je AFP.

"Radilo se o direktnom udaru u drvo visoko pedesetak metara i avion je potpuno izgoreo", rekao je novinarima general bolivijskog vazduhoplovstva Tito Gandariljas.

Četvorica poginulih službenika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radili su za Kancelariju UN nadležnu za borbu protiv droge i kriminala (UNODC).

Povezane vesti: Srušio se avion sa 27 putnika i članova posade Dvoje mrtvih u udesu malog aviona u Grčkoj Avganistan: U nemirima zbog paljenja Kurana 10 mrtvih U avionskoj nesreći u Hondurasu poginulo 14 osoba U padu malog aviona u Švajcarskoj poginulo pet osoba

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.