Četiri mrtva u pucnjavama u Viskonsinu

Izvor: RTS, 23.Mar.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri mrtva u pucnjavama u Viskonsinu

Policajac i tri osobe ubijeni su u pucnjavama na tri različite lokacije u Viskonsinu u Sjedinjenim Američkim Državama.
Kako je javio AP, pucnjave su se dogodile u banci, u advokatskoj firmi i u stambenom kompleksu, gde su se policajci, uključujući i SWAT (specijalne jedinice "Spetial Weapons and Tactics"), suočili sa osumnjičenima.

Na konferenciji za novinare, koja je kratko trajala, zvaničnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nisu odgovarali na pitanja, pa stoga nisu saopštili više detalja o žrtvama, ali su naglasili da više nema opasnosti po javnost.
Zamenik administratora ministarstva pravde SAD, odseka za kriminalne istrage, Džejson Smit, rekao je da je više od 100 policajaca uključeno u istragu i da će više informacija biti dostupno tokom dana.
Prva pucnjava se dogodila oko podneva u Maraton sejvings banci u obližnjem gradu Rotšildu. Osumnjičeni je pobegao sa lica mesta do dolaska policije.
Druga pucnjava, koja je prijavljena 10 minuta nakon incidenta u banci dogodila se u advokatskoj firmi "Dirks" u obližnjem gradu Šofildu, dok se treća pucnjava dogodila u 13.30 sati po lokalnom vremenu u stambenom kompleksu u Vestonu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.