Četiri maloletnika osumnjičena za napad na Muzej albanske azbuke u Bitolju

Izvor: Blic, 21.Mar.2017, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri maloletnika osumnjičena za napad na Muzej albanske azbuke u Bitolju

Policija u Bitolju objavila je danas da je podnela krivične prijave protiv četiri maloletnika zbog sumnje da su bacilli molotovljeme koktele na Muzej albanske azbuke.

Kako se navodi, tri maloletnika iz Bitolja i jedan iz obližnjeg Demir Hisara, starosti 16 i 17 godina, bacili su početkom meseca u toku noći molotovljeve kontele na taj muzej i pokušali da ga zapale.

Prilikom uviđaja, policija je pronašla više tragova i predmete na kojima su tokom veštasčenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pronađena i DNK za koji je utvrđeno da pripada jednom maloletniku protiv kojeg je podneta krivična prijava.

Noćni napad molotvoljevim koktelima na Muzej albanske azbuke odmah su osudile dve najveće makedosnke partije, VMRO DPMNE i Socijaldemokratski savez Makedonije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.