Ćerka pomogla ubici da mrtve roditelje zakopa u vrtu?

Izvor: Vesti-online.com, 04.Apr.2012, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka pomogla ubici da mrtve roditelje zakopa u vrtu?

Mladić (21) iz Nemačke nožem i sekirom ubio je supružnike - roditelje svoje bivše devojke, a zatim ih uz njenu pomoć zakopao u dvorištu njihove kuće.

Nemačka policija je u dvorištu kuće u Notzingu pronašla zakopana tela supružnika Franca R. (60) i Hajdi (54). Policija za ubistvo sumnjiči Kristofa V. (21), bivšeg dečka njihove ćerke Kornelije (17), piše "Bild".

Sin Andreas R. (29), koji živi u susednom mestu, je tokom vikenda zvao roditelje. Pošto mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se nisu javljali otišao je do njihove kuće i na stepenicama zatekao lokvu krvi. Nazvao je policiju, koja je pretražujući kuću i okolinu u dvorištu našla tela, koja su bila zakopana u vrlo plitkim grobovima.

Policija sumnja da je Kristof u petak u osam sati ujutro ušao u kuću kroz prozor u podrumu. Franca je pet puta isekao nožem, a njegovu suprugu 30 puta sekirom. Motiv je još nepoznat, a policija za sada zna samo da je devojka pre dve nedelje prekinula vezu i to na nagovor svojih roditelja.

Policija sumnja da je devojka pomagala ubici. Navodno joj je ubica, pošto je došla iz škole, pokazao tela pa su ih zajedno pokopali i čistili kuću. Devojka, koja se trenutno nalazi na psihijatriji, navodno tvrdi da ju je Kristof naterao da mu pomogne.

Kristof je ubistva priznao. I pre je bio nasilan i to prema svojim roditeljima i prema Korneliji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.