Ćerka otmičara iz Klivlenda: Pogubite ga!

Izvor: Press, 10.Maj.2013, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka otmičara iz Klivlenda: Pogubite ga!

"Pogubite ga”, izjavila je Arlen kroz suze za ABC, i dodaje da je smrtna kazna za njenog oca adekvatna s obzirom na sve što je učinio trima devojkama. 
Kako prenose američki mediji petoro Kastrove dece zareklo se da ga nikada neće posetiti u zatvoru, jer se gnušaju onoga što je uradio.
Arlen je inače bila poslednja osoba koja je videla Đinu pre otmice, i to ju je dodatno dotuklo, saznavši da je njen otac odgovoran za nestanak i mučenje njene bliske drugarice. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Arlen Kasto je inače jedno od četvoro dece koje je Arijelu rodila njegova prva supruga Grimilda Figueroa. Mediji pišu da je Kastro zlostavljao i svoju suprugu koja je prošle godine preminula.
Otac Grimilde priznao da je njegov zet bio loš čovek i da je dosta tukao njegovu čerku
Grimilda je 1993. podnela polcijsku prijavu protiv Kastra, optužujući ga da ju je tukao dok se oporavljala od raka mozga, a 1996. je smogla snage i hrabrosti da ga napusti. 
Grimilda se nakon toga, sa decom vratila kod svojih roditelja, uprkos njegovim pretnjama da će joj ubiti ili oduzeti decu. 
Juče se oglasila i majka otmičara koja je rekla da je njen sin bolestan i da traži oproštaj od devojaka koje je toliko godina maltretirao. 
 

 
Izvor: Pressonline/dailymail

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĆERKA OTMIČARA IZ KLIVLENDA: Pogubite moga oca! (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 10.Maj.2013

Arlen Kastro, ćerka otmičara iz Klivlenda Arijela Kastra, koja je bila bliska prijateljica sa jednom od žrtava, Đinom Dehesus, zatražila je smrtnu kaznu za sopstvenog oca...- Pogubite ga – izjavila je Arlen u suzama u emisiji vesti TV ABC, jer smatra da bi samo smrtna kazna za njenog oca predstavljala...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.