Ćerka Raula Kastra: Novi predsednik možda iznenadi Kubu

Izvor: Blic, 04.Maj.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Raula Kastra: Novi predsednik možda iznenadi Kubu

Ćerka Raula i nećaka Fidela Kastra, Marijela Kastro, izjavila je danas da bi Kuba mogla da bude iznenađena osobom koja će zameniti njenog oca na mestu predsednika.

Raul Kastro zamenio je 2006. na mestu predsednika svog brata Fidela, koji je umro prošle godine, a kako se navodi, planira u februaru naredne godine da ode sa vlasti, prenosi AP.

Govoreći o tom procesu Marijela je kazala da uvek postoje iznenadjenja.

- Ponekad kada se krećete u jednom smeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iznenada skrenete pogled i kažete 'veoma interesantno, nisam se fokusirao na ovu osobu - rekla je Marijela Kastro, koja je i advokat za prava homoseksualaca i član kubanske Skupštine.

Domaći i strani posmatrači očekuju da ga na tom mestu zameni prvi potpredsednik Migel Dijas Kanel (57).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.