Celo mu telo prekriveno plikovima

Izvor: Kurir, 18.Jun.2012, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Celo mu telo prekriveno plikovima

DŽAKARTA - Pedesetsedmogodišnji Indonežanin Čandra Visnu kao mladić nije ni slutio da će mu život kao odraslom muškarcu u punoj snazi biti pakao.

Ovaj čovek bori se sa, kažu lekari, veoma retkom genetskom bolešću usled koje mu je celo telo prekriveno plikovima nalik velikim mehurima koji su u stvari tumori.

Čandra se pre 33 godine oženio lepom devojkom po imenu Nanik, ali je njegova sreća bila kratkog veka. Na leđima je primetio nekoliko manjih plikova >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji su se sa godinama umnožavali da bi mu na kraju prekrili celo telo, ali i lice koje se sada doslovno ne vidi.

Čandra je očajan ne samo zbog svog stanja nego i zbog činjenice da je iste plikove video i na telu svoje dece.

Ovaj nesrećni čovek je ispričao i da retko izlazi iz kuće jer ga se ljudi uglavnom plaše i izbegavaju.

Bio je kod silnih lekara, ali mu je svaki rekao da mu leka nema. Međutim, on i dalje veruje da postoji neko na svetu ko bi mogao da mu pomogne, ako ne njemu a ono barem njegovoj deci. Zato je i rešio da progovori i svetu pokaže boljku koja ga muči.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.