Izvor: Blic, 06.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Celjani spremaju osvetu

Celjani spremaju osvetu

'Putujuća bolnica' rukometaša Crvene zvezde posle sedmočasovne vožnje autobusom doputovala je u Celje, gde Beograđani večeras (18) igraju sa Pivovarnom Laško u petom kolu D grupe Lige šampiona. Zbog povreda, na put nisu krenuli Nikola Manojlović i Danijel Subotić, dok će trener Nikola Marković pred početak meča odlučiti da li će igrati i roviti Goran Cvetković, Rastko Stojković i Zoran Ilić.

- Pivovarna je favorit jer prvak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Evrope za klasu bolje igra pred domaćim navijačima. Mi smo ih iznenadili u prvom meču (33:32), ali sam siguran da su posle Beograda dobro odradili domaći zadatak. Nažalost, povrede određuju sastav koji će istrčati na teren. Ipak, očekujem od svih koji su doputovali da budu spremni - rekao je trener Nikola Marković.

Slovenačke rukometaše i dalje boli poraz u prvom kolu i zato najavljuju osvetu.

- Nije toliko u pitanju osveta koliko želja da završimo kao drugi u grupi i da nastavimo takmičenje u Ligi šampiona. Pobeda nad Vislom (32:30) pokazala je da ulazimo u formu i optimista sam pred večerašnji susret - izjavio je Miro Požun, prvi stručnjak Pivovarne Laško.

Domaćini očekuju da će dvorana 'Zlatorog' biti ispunjena do poslednjeg mesta, a podršku sa tribina imaće i Crvena zvezda, jer su dolazak u Celje najavili navijači iz Slovenije, Švajcarske i Austrije. Aleksandar Pijevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.