Čekićem udarali granatu, mislili da je blago!?

Izvor: Mondo, 04.Jan.2018, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekićem udarali granatu, mislili da je "blago"!?

Osam ljudi je poginulo na Filipinima kada je eksplodirala zarđala minobacačka granata koju su pokušali da rastave udarajući je čekićem, saopštila je policija.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

To se dogodilo kasno sinoć u baraci za radnike jedne fabrike šper-ploče u unutrašnjosti, čiji su radnici iz nepoznatih razloga pomislili da je predmet koji su našli "kovčeg sa zlatom".

Jedan od njih je na obali reke našao zarđalu granatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i doneo u baraku, gde su radnici zajedno pokušali da je rastave udarajući je čekićem.

Ruske komandose na obuci ubila granata

U jakoj eksploziji je povređeno nekoliko ljudi, osmoro je poginulo, a baraka je uništena.

Neki meštani misle da je minobacačka raketa ostala iz Drugog svetskog rata, a policija smatra da je iz novijih borbi vladinih snaga i islamskih pobunjenika.

Moguće je da je granatu na obalu reke izbacila razorna tropska oluja koja je zimus pogodila taj kraj.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.