Čaves nastavlja da služi narodu

Izvor: Press, 29.Dec.2012, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čaves nastavlja da služi narodu

"U ove dane Božića, dolaska Mesije (...) ponovo se borim za svoje zdravlje, kako bi se potom potpuno posvetio sreći Venecuele", navodi se u Čavesovoj poruci koju je na nacionalnoj TV pročitao potpredsednik Nikolas Maduro.
Čaves je izrazio potpuno poverenje u oružane snage i zahvalio narodu na molbama za njegovo ozdravljenje.
Pritom je pozvao vojsku da ne slabi kontrolu nad situacijom u strateški važnim sa stanovišta suvereniteta zemlje oblastima Venecuele, prenela je agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << RIA Novosti.
Ruska agencija podseća da je za 10. januar predviđena inauguracija Čavesa u novom mandatu do 2019. godine. Prema mišljenju nekih stručnjaka, Čaves neće uspeti do tada da se vrati sa lečenja na Kubi, gde je četvrti put operisao tumor.
 
Ne isključuje se odlaganje roka inauguracije, pa čak ni polaganje zakletve u ambasadi Venecuele u Havani, navodi agencija RIA Novosti.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.