Izvor: Blic, 05.Avg.2020, 07:17

CRNI BILANS EKSPLOZIJE U BEJRUTU Broj žrtava dostigao 78, povređeno više od 4.000 LJUDI, ali strahuje se da tu NIJE KRAJ

Najmanje 78 osoba je poginulo a oko 4.000 je povređeno u strahovitoj eksploziji u utorak u luci u centralnom delu Bejruta, saopštile su libanske vlasti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JUTRO POSLE EKSPLOZIJE Detonacija u Bejrutu bila je jaka kao zemljotres od 3,5 stepeni Rihtera, otkriveno šta je izazvalo "ČUDAN OBLAK NARANDŽASTE BOJE"

Izvor: Blic, 05.Avg.2020

Najmanje 78 osoba je poginulo a oko 4.000 je povređeno u strahovitoj eksploziji u utorak u luci u centralnom delu Bejruta, saopštile su libanske vlasti. Taj deo grada je razoren, veliki broj zgrada je teško oštećen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.